0

Global

Global Kuorimaveitsi 9 cm

62,00 

Tuotetunnus (SKU): GS-38
Global GS-36 9cm kuorimaveitsi on todella näppärä pieni instrumentti, jossa on 9 cm terä ja ontto kahva. Se kuuluu Little Essentials -sarjan keittiöveitsiin, jotka ovat hyödyllisiä moniin keittiön pieniin tehtäviin. Onton kahvan ergonominen muoto tekee tästä pienestä veitsestä mukavan käsitellä. Yksinkertaisen terän ansiosta tämä veitsi sopii erinomaisesti hedelmien tai vihannesten kuorimiseen ja siemenen poistamiseen sekä muihin tarkkuutta vaativiin tehtäviin. GS-sarja on Globalin pienten ja keskikokoisten veitsien valikoima ja tarvikkeet, jotka kattavat kaiken kokin veitsestä pinsetteihin ja lastaan. ​​Kaikki GS-veitset on valmistettu ruostumattomasta Chromova18-teräksestä. Ominaisuudet: Cromova18 ruostumaton teräs Rockwell C56-58 Akuutti 15 asteen leikkausreuna Vain käsipesu Suunnittelija Komin Yamada Tehty Japanissa

TUOTETIEDOT

Global GS-36 9cm kuorimaveitsi on todella näppärä pieni instrumentti, jossa on 9 cm terä ja ontto kahva. Se kuuluu Little Essentials -sarjan keittiöveitsiin, jotka ovat hyödyllisiä moniin keittiön pieniin tehtäviin.

Onton kahvan ergonominen muoto tekee tästä pienestä veitsestä mukavan käsitellä. Yksinkertaisen terän ansiosta tämä veitsi sopii erinomaisesti hedelmien tai vihannesten kuorimiseen ja siemenen poistamiseen sekä muihin tarkkuutta vaativiin tehtäviin. GS-sarja on Globalin pienten ja keskikokoisten veitsien valikoima ja tarvikkeet, jotka kattavat kaiken kokin veitsestä pinsetteihin ja lastaan. ​​Kaikki GS-veitset on valmistettu ruostumattomasta Chromova18-teräksestä.

Ominaisuudet:
Cromova18 ruostumaton teräs
Rockwell C56-58
Akuutti 15 asteen leikkausreuna
Vain käsipesu
Suunnittelija Komin Yamada
Tehty Japanissa

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.