Lahjakortti on haluttu lahja!

Lahjakortti on kaunis ele, jolla voit osoittaa arvostusta ja lähettää kiitoksesi lahjalla, joka sopii jokaiselle saajalle. Lahjakortin saaja – henkilöstö, kollega, yhteistyökumppanit – saa itse valita juuri haluamansa lahjan, palvelun tai vaikkapa lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. 

Meiltä saat monipuolisesti lahjakortit eri hintakategorioista erittäin kattavilla ja ajankohtaisilla tuotevalikoimilla. Lahjakortin tai liikelahjan saaja voi valita suosikkinsa ihanien tekstiilien, kodin ja keittiön tuotteiden sekä aineettomien lahjojen valikoimasta. 

Verovapaa lahjakortti on erinomainen tapa muistaa henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita ja sopii niin joululahjaksi, merkkipäivälahjaksi, liikelahjaksi ja palkitsemiseen. Henkilökuntalahjan kulut saa vähentää tuloverotuksessa.  

Lahjakorttivalikoimaamme kuuluu Vingan ja Joyful Giftsin lahjakortit usealla eri hintavaihtoehdolla. Perinteisen tuotelahjan lisäksi voit valita myös ympäristöystävällisen lahjakortin, aineettomia lahjoja sekä mahdollisuuden lahjoittaa lahjakortilla kotimaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen.  

Vinga-lahjakortit

Valikoimassamme on eriarvoisia lahjakortteja: valittavanasi on 8 arvovaihtoehtoa, joten löydät helposti tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan lahjakortin. Halusitpa sitten palkita pienemmällä summalla isomman porukan tai tehdä muistiin jäävän vaikutuksen anteliaalla eleellä, meiltä löydät sopivat lahjakortit. 

Vinga-lahjakortilla saaja valitsee kattavasta tuotelahjojen valikoimasta haluamansa; kaikilla lahjakorttiarvoilla on myös mahdollisuus lahjoittaa hyväntekeväisyyteen kotimaiselle Hope – Yhdessä & Yhteisesti Ry:lle. 

Perinteisen kartonkisen lahjakortin lisäksi voimme toimittaa lahjakortit paketoituna. Täysin uusi ja eksklusiivinen lahjapakkaus tuo lahjakortin esille tavalla, joka vangitsee huomion ja luo ikimuistoisen hetken. Antamalla lahjakorttisi tässä edustavassa pakkauksessa luot kokemuksen lahjasta, joka heijastaa huomaavaisuuttasi. 

Ympäristöystävälliset tuotelahjat ja aineettomat lahjat: Vingan Low Impact -lahjakortti 

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä Low Impact -lahjakorttimme. Olemme valinneet tähän lahjakorttiin tuotteita, joilla on pienempi ympäristövaikutus verrattuna vastaaviin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Valitsemalla tämän ekologisen lahjakortin annat lahjan, joka ei vain levitä iloa, vaan myös edistää kestävämpää tulevaisuutta. Low Impact -lahjakortin valikoimassa on mukana myös aineettomia lahjoja, sekä mahdollisuus valita lahjoitus hyväntekeväisyyteen Hope – Yhdessä & Yhteisesti Ry:lle.  

Lahjakorttivalikoima ja -hinnat

Vingan lahjakorteissa on valittavana seitsemän erihintaista lahjakorttia ja ekologinen Low Impact –kortti. 

Alla olevien testikoodien avulla pääset tutustumaan korttien loistaviin tuotevalikoimiin. 

KORTTI             HINTA               TESTIKOODI

Low Impact     47,50 EUR        LOWIMPACT-DEMO-FI

Nobel                24,90 EUR        NOBEL-DEMO-FI

Classic              32,50 EUR         CLASSIC-DEMO-FI

Regal                47,50 EUR         REGAL-DEMO-FI

Extra                 64,90 EUR        EXTRA-DEMO-FI

Imperial           84,90 EUR        IMPERIAL-DEMO-FI

Prestige           129,00 EUR       PRESTIGE-DEMO-FI

Flexible by Vinga Home: hinta 24,90€5000€

Ostaja määrittää kortille haluamansa hinnan. Tämä lahjakortti sopii myös erittäin joustavaksi henkilökunta- ja palkitsemislahjaksi. Lahjakortin saaja voi halutessaan itse lisätä kortin arvoa ja tilata vaikka useita tuotteita. Kysy tästä lisää myyjiltämme. 

Tutustu lahjakorteilla valittavien tuotteiden valikoimaan kaupassamme. Syötä lahjakortin testikoodi alla olevaan linkkiin: 

Lahjakorttivalikoima ja -hinnat

Vingan lahjakorteissa on valittavana seitsemän erihintaista lahjakorttia ja ekologinen Low Impact –kortti. 

Alla olevien testikoodien avulla pääset tutustumaan korttien loistaviin tuotevalikoimiin. 

KORTTI              HINTA               

Low Impact     47,50 EUR      

Testikoodi: LOWIMPACT-DEMO-FI

Nobel                24,90 EUR        

Testikoodi: NOBEL-DEMO-FI

Classic              32,50 EUR         

Testikoodi: CLASSIC-DEMO-FI

Regal                47,50 EUR         

Testikoodi: REGAL-DEMO-FI

Extra                 64,90 EUR        

Testikoodi: EXTRA-DEMO-FI

Imperial           84,90 EUR      

Testikoodi: IMPERIAL-DEMO-FI

Prestige           129,00 EUR     

Testikoodi: PRESTIGE-DEMO-FI

Flexible by Vinga Home: 

hinta 24,90€5000€

Ostaja määrittää kortille haluamansa hinnan. Tämä lahjakortti sopii myös erittäin joustavaksi henkilökunta- ja palkitsemislahjaksi. Lahjakortin saaja voi halutessaan itse lisätä kortin arvoa ja tilata vaikka useita tuotteita. Kysy tästä lisää myyjiltämme. 

Tutustu lahjakorteilla valittavien tuotteiden valikoimaan kaupassamme. Syötä lahjakortin testikoodi alla olevaan linkkiin: 

Vinga-lahjakorttien toimitustavat ja ulkoasu

Lahjakortti voi olla sähköinen pdf-kortti tai perinteinen painettu kortti. Vakiokansikuosit valittavissa kolmesta eri teemasta: neutraali, kiitos tai joulutervehdys. Sekä sähköisen pdf:n, painetun kortin, että kirjautumissivun ulkoasu räätälöitävissä vähintään 25kpl tilauksissa pientä lisämaksua vastaan. Kortti toimitetaan kirjekuoressa – halutessasi myös upeassa lahjalaatikossa (lahjarasia 1,90€ / kortti). Lahjarasiaan oma kuosi (min. 50kpl) 3,90€ / kortti.

Hinnat alv 0%. 

Joyful Gifts -lahjakortit

Joyful Gift –lahjakortti soveltuu useaan eri tilanteeseen ja tarkoitukseen. Voit valita lahjakortin neljästä eri hintaryhmästä, jossa jokaisessa on kattava ja vaihtuva valikoima tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita.   

Nyt voit ilahduttaa lahjakortilla niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin. Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen, valmiit kortit toimitetaan sinulle nopeasti. Postita tai jakele lahjakortit saajille, ja lahjansaaja löytää kortistaan menettely- ja kirjautumisohjeet tuotteiden lunastamiseen sekä henkilökohtaisen lahjakorttikoodinsa. Nettisivuilla hän valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta tuotevalikoimasta, jonka jälkeen lahja lähetetään hänelle suoraan haluttuun osoitteeseen. Lahjansaaja voi myös valita lahjoituksen kotimaiseen hyväntekeväisyyteen Hope – Yhdessä & Yhteisesti Ry:lle. 

Kotimainen asiakaspalvelu palvelee lahjansaajaa, mikäli hänellä on kysyttävää ennen tai jälkeen lahjakorttituotteiden toimitusta. 

Joyful Gifts -valikoima ja lahjakorttihinnat

Joyful Gifts –lahjakortilla on aina vähintään 30 tuotevaihtoehtoa vaihtuvassa valikoimassa. 

HINTA               TESTIKOODI

29,00 EUR         demo29

49,00 EUR        demo49

69,00 EUR        demo69

99,00 EUR        demo99

Hinnat alv 0%.

Tutustu lahjakorteilla valittavien tuotteiden valikoimaan testitunnuksilla. Syötä lahjakortin testikoodi alla olevaan linkkiin: 

Joyful Gifts -lahjakorttien toimitustavat ja ulkoasu

Tilatessasi yli 30 lahjakorttia, tarjoamme sinulle mahdollisuuden esittää lahjanlunastuksen yhteydessä sivuillamme oman personoidun tervehdyksesi lahjansaajille. Voit liittää halutessasi mukaan yrityksesi logon tai kuvan. Yli 100 lahjakortin tilauksissa voimme räätälöidä halutessasi verkkosivujen lisäksi yksilöllisen tervehdyksesi ja yrityksen logon myös painettuihin lahjakortteihisi.  

Voit myös valita toimitustavaksi sähköisen lahjakortin omalla viestilläsi.