TUOTEMERKIT

Pure Waste

Pure Waste on suomalainen tekstiilikierrätyksen pioneeri. Valmistamme ja myymme 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettuja lankoja, kankaita ja vaatteita.

Toimintamme perustuu tekstiiliteollisuuden leikkuujätteen keräämiseen ja kierrättämiseen sen syntysijoilla, Intiassa. Kerätty leikkuujäte lajitellaan ja käsitellään, ja siitä valmistetaan laadukkaita tekstiilituotteita. Pure Waste -tuotteet ovat 100% kierrätyskuiduista valmistettuja, joten tuotannossamme ei tarvita neitseellisiä raaka-aineita.  

Pure Waste perustettiin vuonna 2013 kun käsissämme oli ensimmäinen erä täysin kierrätyskuidusta valmistettua kangasta. Jo vuonna 2009 olimme yrittäneet löytää 100-prosenttisesti kierrätyskuiduista valmistettua kangasta, siinä kuitenkaan onnistumatta, joten vuonna 2010 päätimme kääriä hihat ja ryhtyä kehitystyöhön itse. Tuotekehitys vaati aikaa ja sitoutuneita yhteistyökumppaneita, mutta vihdoin syksyllä 2013 olimme siinä pisteessä, että oli aika perustaa yritys tuotteen ympärille. Näin sai alkunsa Pure Waste.

Tavoitteemme on alusta saakka ollut tarjota täysin kierrätyskuiduista valmistettuja laadukkaita tuotteita. Inspiraatiomme lähteitä ovat pohjoismainen, syvälle iskostunut kierrätyskulttuuri, sekä puhtaat järvet ja metsät – olemmehan kasvaneet ainutlaatuisen, suomalaisen luonnon ympäröiminä.

J.Harvest & Frost

Harvest & Frost -vaatemerkki on syntynyt intohimosta suunnitella edullisempia huippulaadukkaita tuotteita. Suunnittelimme tyylikkään ja taidokkailla yksityiskohdilla viimeistellyn malliston, jota voi käyttää niin työssä kuin vapaa-aikana. Saamme inspiraatioita monelta taholta – niin yhdysvaltalaisilta mainostoimistoilta, Norjan öljyteollisuuden johtajilta kuin ruotsalaisilta liikemiehiltä. Myös 1900-luvun alkupuoli inspiroi meitä. Olemme lukeneet kirjoja ja tutkineet muita vaatemerkkejä. Olemme tarkkailleet suunnittelijoita, jotka jakavat intohimomme ja tietävät mitä me haluamme saavuttaa. Olemme tutkineet heitä kaikkia tarkkaan.

Jotta onnistuisimme tavoitteessamme, meidän on käytettävä parhaita räätäleitä, ompelijoita ja kankaita. Meidän on suunniteltava tyylikkäimmät yksityiskohdat ja sitouduttava intohimoisimmin työhömme. Meillä on myös oltava parhaat asiakkaat. Termi ”tarpeeksi hyvä” ei kuulu sanastoomme. Kunnianhimoiset tavoitteemme ja intohimomme laadukkaiden vaatteiden suunnitteluun ajavat meitä eteenpäin.

J. Harvest & Frostin paidat ovat laadukkaita, edullisempia ja viimeistelty tyylikkäillä yksityiskohdilla. J. Harvest & Frost -merkkiin kiteytyy koko sielumme ja sydämemme.

Craft

Ruotsissa 1977 perustettu Craft tuotemerkki tunnetaan maailmalla laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti.

Laajasta valikoimastamme löydät lajivaatteet pyöräilyyn, maastohiihtoon, sisätreeniin, juoksuun – unohtamatta kenkiä tai voittamattomia alusasujamme. Craft tekee jatkuvasti yhteistyötä kaikentasoisten urheilijoiden kanssa, jotta tuotteita saadaan kehitettyä paremmiksi. Monet huippu-urheilijat luottavat Craftin vaatteisiin niin harjoitellessa kuin kilpailessa.

Clique

Cliquen laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

Kestävän kehityksen mukaisesti tuotetut laadukkaat ja nykyaikaiset tuotteet ovat yritysten ja seurojen ykkösvalinta useassa Euroopan maassa! Clique tuotemerkki osataan yhdistää Suomessa todella moneen urheilumuotoon, niin yksilö- kuin joukkueurheilussakin. Yhteistyökumppaneita ajansaatossa ovat olleet mm. Suomen Olympiakomitea, Liiga, sekä useat eri urheiluseurat ja lajiliitot.

Clique on suuri ylpeydenaiheemme ja liiketoimintamme ydin. Tuotemerkki tunnetaan laajasta vapaa-ajan mallistosta joka sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin tuotteisiin. Clique tuotteet sopivat mainiosti useisiin eri käyttötarkoituksiin hyvän laatunsa, kilpailukykyisen hintansa, laajan väri- ja kokovalikoimansa miesten, naisten ja lasten malleissa.
Clique — Euroopan johtava profiilivaatevalmistaja.

Edustamme seuraavia tuotemerkkejä

 Jos näistä ei löydy sinulle sopivaa tuotetta etsimme sen laajasta toimittajaverkostostamme.