PALVELUT

MERKATUT TUOTTEET OMALLA LOGOLLA SAAVAT BRÄNDISI LOISTAMAAN

Merkkauspalveluissamme yhdistyvät korkea laatu, nopea toimitus ja monipuolinen tuotevalikoima. Oman tuotantomme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllisiä ja nopeita ratkaisuja, oli tarve sitten tekstiilipainolle, brodeeraukselle tai UV-merkkaukselle. Muut kuin tekstiilipaino, brodeeraus tai UV-merkkaus toteutetaan yhteistyössä alan johtavien yritysten kanssa. Pitkä yhteistyöhistoria takaa sen, että saat aina parasta laatua ja uusimmat merkkaustekniikat.

Oman tuotantomme ylpeydenaiheet ovat laadunvalvonta ja joustavat tuotantoajat. Pystymme vastaamaan kiireellisiinkin tarpeisiin laadusta tinkimättä. Kehitämme jatkuvasti merkkausmenetelmiämme, päivitämme laitteitamme ja etsimme parhaat merkkausmenetelmät jokaiselle tuotteelle.

Merkkaamme sekä tekstiilejä että muita tuotteita, kuten juomapulloja, promotuotteita ja kannatustuotteita. Tarvittaessa voit ostaa meiltä pelkät siirtokuvat tai kangasmerkit omiin tuotteisiisi.

Etsitkö vielä sopivinta merkkaustapaa? Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan merkkaustavan.

Ota rohkeasti yhteyttä!

VAATTEET, PROMOTUOTTEET JA MUUT TUOTTEET OMALLA LOGOLLA

Etsitpä sitten henkilökunnalle vaatteita, brändin esittelytuotteita tapahtumaan tai lahjoja työntekijöille ja yhteistyökumppaneille, meiltä löydät sopivat tuotteet. Valikoimassamme on mainostekstiilejä, työvaatteita, promovaatteita, yritystekstiilejä ja paljon muuta.

 

VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE

Kauttamme verkkokaupat yrityksen sisäisiä hankintoja varten, urheiluseurojen tuotteille, fanituotteille, brändituotteille sekä lahjakorttikaupan työntekijöiden / yhteistyökumppaneiden muistamista varten tai tapahtumavieraita varten.

B2B verkkokauppa

Valmis räätälöity valikoima (esim. brändätyt: työvaatteet, tekstiilit, toimistotarvikkeet, liikelahjat / jakotuotteet) saavutettavissanne paikasta riippumatta milloin vain. Valmiiksi rakennettu verkkokauppa helpottaa tilausten tekemisessä kiireessä. Valmiit tuotteet varastoidaan meillä ja toimitetaan suoraan valitsemaasi osoitteeseen. Pidämme huolen inventaariosta niin, että tuotteita on aina saatavilla nopeasti.

B2B -verkkokauppa on kustannustehokas ja säästät aikaa sekä tilaa.

B2C verkkokauppa

B2C -verkkokauppa sopii urheiluseuroille, fanituotteille sekä brändituotteille. Verkkosivujen kautta pyörität vaivattomasti brändisi kauppaa, joka on kaikkien saavutettavissa. Me hoidamme tilausten vastaanottamisen, tuotteiden varastoinnin, merkkauksen ja lähettämisen.

B2C-verkkokauppa tuo asiakkaasi helposti tuotteesi lähelle, eikä sinun tarvitse huolehtia myyntiprosessista tai tilauksen toimituksesta.

LAHJAKORTIT

Kaupan valikoimaa päivitetään säännöllisesti ja jokaiseen hintaluokkaan valitaan vaihtoehtoja useasta tuotekategoriasta. Tavaralahjojen lisäksi tarjolla on myös aineettomia lahjoja sekä hyväntekeväisyyskohteita. Toimita lahjakortti lahjansaajalle ja lahjansaaja saa itse päättää minkä lahjan valitsee ja minne se lähetetään. Lahjakortteja voidaan myös personoida yrityksen ilmeen mukaan.

Verovapaa lahjakortti on erinomainen tapa muistaa henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita. Se on myös stressitön joululahja, merkkipäivälahja tai palkinto, koska lahjansaaja saa itse valita mieleisensä lahjan. Lahjakortin avulla saavutat myös kauempana olevat lahjansaajat.

Tutustu lahjakorttivalikoimaamme:

VARASTOINTIPALVELU NOPEUTTAA TOIMITUKSIA

Tarvittaessa varastoimme tuotteitasi nopeaa toimitusta varten. Varastointipalvelumme yhdistettynä verkkokauppapalveluumme takaa, että tuotteita on aina saatavilla nopeasti. Varastomme sijaitsee Helsingin Hermannissa, ja nouto suoraan varastolta on mahdollista.

Ota yhteyttä ammattitaitoisiin myyjiimme ja varmista, että brändisi erottuu laadukkailla ja tyylikkäillä merkkauksilla!