PALVELUT

MERKKAUSPALVELUT

Oman tuotantomme kautta saamme tuotteet valmiiksi tarvittaessa myös hyvin nopealla aikataululla. Kehitämme jatkuvasti merkkausmenetelmiä, päivitämme laitteitamme ja etsimme parhaat merkkausmateriaalit jokaiselle tuotteelle. Omasta tuotannostamme tekstiilipaino, brodeeraus sekä UV-merkkaus.

Oman tuotannon edut ovat laadunvalvonta sekä joustava tuotantoaika.

Muut merkkaustavat teemme yhteistyössä alan johtavien yritysten kanssa, joiden kanssa meillä on kauan kestänyt yhteistyö takana.

Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään sinua sopivimman merkkaustavan valitsemisessa!

TUOTTEET

Löydät meiltä sopivat tuotteet, oli sitten tarkoituksesi hankkia  henkilökunnalle vaatetus, viestiä brändistä tapahtumassa tai muistaa työntekijää / yhteistyökumppania lahjalla tai lahjakortilla.

Alamme tuotteet kulkevat monella nimellä ja niille on myös monta käyttötarkoitusta. Näillä nimillä saatat tuntea valikoimamme:

Mainostekstiilit – työvaatteet – promovaatteet – merch – yritystekstiilit – profiilivaatteet

Liikelahjat – yrityslahjat – mainoslahjat

Mainostuotteet – promotuotteet – jakotavara – givarit – giveaway

Lahjakortit

VERKKOKAUPAT

Kauttamme verkkokaupat yrityksen sisäisiä hankintoja varten, urheiluseurojen tuotteille, fanituotteille, brändituotteille sekä lahjakorttikaupan työntekijöiden / yhteistyökumppaneiden muistamista varten tai tapahtumavieraita varten.

B2B verkkokauppa

Valmis räätälöity valikoima (esim. brändätyt: työvaatteet, tekstiilit, toimistotarvikkeet, liikelahjat / jakotuotteet) teidän saavutettavissa paikasta riippumatta milloin vain. Valmiiksi rakennettu verkkokauppa helpottaa tilausten tekemisessä kiireessä. Valmiit tuotteet varastoidaan meillä ja toimitetaan suoraan valitsemaasi osoitteeseen. Pidämme huolen inventaariosta niin, että tuotteita on aina saatavilla nopeasti.

Edut: kustannustehokkuus, nopea tilaaminen, ajan- sekä tilan säästö

B2C verkkokauppa

Kauppa urheiluseuroille, fanituotteille sekä brändituotteille. Verkkosivujen kautta pyörität vaivattomasti brändisi kauppaa, joka on kaikkien saavutettavissa. Me hoidamme tilausten vastaanottamisen, tuotteiden varastoinnin, merkkauksen ja lähettämisen.

Edut: tuot asiakkaasi helposti tuotteesi lähelle, eikä sinun tarvitse huolehtia myyntiprosessista tai tilauksen toimituksesta.

Lahjakorttikauppa

Kaupan valikoimaa päivitetään säännöllisesti ja jokaiseen hintaluokkaan valitaan vaihtoehtoja useasta tuotekategoriasta. Tavaralahjojen lisäksi tarjolla on myös aineettomia lahjoja. Toimitat lahjakortin lahjansaajalle ja lahjansaaja päättää minkä lahjan valitsee ja minne se lähetetään. Lahjakortteja voidaan myös personoida yrityksen ilmeen mukaan. 

Edut: lahjansaaja saa itse valita lahjan. Saavutat myös kauempana olevat lahjansaajat.

Kysy lisätietoja myyjiltämme

VARASTOINTI

Halutessasi varastoimme tuotteitasi nopeaa toimitusta varten. Pidämme jatkuvasti huolta inventaariosta ja tilaamme lisää tuotteita kun saldorajat alittuu.

Varastointipalvelu yhdistetään monesti verkkokauppapalveluun ja ne toimivat loistavasti yhdessä.

Varastointi Helsingin Hermannissa, josta nouto mahdollista.