0

Torsvik hamam-pyyhe

23,00 

Tuotetunnus (SKU): 410221
Lord Nelson Victoryn hamam-pyyhe raitakuvioinnilla. Saatavissa kaksi eri kokoa. Pyyhe mahtuu pieneen tilaan ja on helppo ottaa mukaan. Hamam-pyyhkeet kuivuvat nopeasti ja ovat ihanteellisia monipuolisen käytettävyytensä ansioista. Voit käyttää tuotetta pyyhkeenä, laudeliinana, piknik-vilttinä tai jopa pöytäliinana. Vain mielikuvitus asettaa rajat. Lord Nelson Victory -merkin tekstiileille on ominaista klassiset merikuviot, värit ja korkea laatu. Väri: valkoinen 00, tummansininen 58 Materiaali: 100% puuvilla Pakkaus: muovipakkaus Koot ja hinnat: 90x150 cm / 18,50 € 100x180 cm / 23 €

TUOTETIEDOT

Lord Nelson Victoryn hamam-pyyhe raitakuvioinnilla. Saatavissa kaksi eri kokoa. Pyyhe mahtuu pieneen tilaan ja on helppo ottaa mukaan. Hamam-pyyhkeet kuivuvat nopeasti ja ovat ihanteellisia monipuolisen käytettävyytensä ansioista. Voit käyttää tuotetta pyyhkeenä, laudeliinana, piknik-vilttinä tai jopa pöytäliinana. Vain mielikuvitus asettaa rajat. Lord Nelson Victory -merkin tekstiileille on ominaista klassiset merikuviot, värit ja korkea laatu.

Materiaali: 100% puuvilla
Pakkaus: muovipakkaus
Koot: 90×150 cm / 100×180 cm

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.