MEISTÄ

Tarinamme

Tarinamme alkaa 90-luvun alkupuolelta jolloin yrityksen pääasialliset tuotteet olivat arvokkaat naisten vaatteet ja asusteet. Vuosien edetessä toimintamalli ei ottanut tuulta purjeisiin ja niinpä suuntaa oli vaihdettava.

Yrityksemme entiset omistajat päättivät vuonna 2000 aloittaa liiketoiminnan, jota jatkamme menestyksellä tänäkin päivänä.

Yritys keskittyy tekstiilien, työvaatteiden, liikelahjojen sekä mainostuotteiden yritysmyyntiin, suunnitteluun ja merkkaamiseen.

Tuotevalikoimamme on laaja ja se pitää sisällään eri tuoteryhmien huippumerkit mutta myös kustannustehokkaat vaihtoehdot. Valikoimasta löytyy kotimaisia ja ekologisia vaihtoehtoja.

Faisin liiketoiminta on kasvanut huomattavasti 30 vuoden toimintansa aikana. Tänä päivänä saman katon alta Helsingin Hermannista löytyy oma tuotanto, varasto sekä showroom. Faisin asiakkaina on alansa johtavia yrityksiä sekä urheiluseuroja.

Faktaa nimen takaa

Fais Island on 2,6 km² kokoinen pieni saari, jota asuttaa muutama sata ihminen. Saari sijaitsee Tyynellämerellä koordinaatein: 9°45′37″N 140°31′15″E. Fais on myös ranskankielinen sana, joka tarkoittaa tekemistä. 

Fais on 100% suomalaisomisteinen yritys, jonka palveluille on myönnetty arvostettu Avainlippumerkki.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ei ole vain trendikäs sana tai asia, jota on kiva viljellä lauseeseen jos toiseen. Vastuullisuus on oikeita tekoja, joilla on oikea vaikutus.

Näillä päivittäisillä teoilla suuntaamme toimintaamme vastuullisemmaksi toimijaksi:

  • kasvatamme jatkuvasti vastuullisesti valmistettujen tuotteiden määrää valikoimassamme ja tarjoamme niitä tietoisesti asiakkaillemme
  • omat tulostimet, tekstiilipaino sekä brodeeraus vähentävät hiilijalanjälkeä
  • vähennämme pakkausmateriaalien käyttöä tinkimättä laadusta
  • tarjoamme hyvät puitteet työnteolle sekä urakehittymiselle