0

CrushGrind

BILLUND MAUSTEMYLLY

29,00 

Tuotetunnus (SKU): CG060300
Tanskalaisen CrushGrindin Billund on hauska, leikkisästi suunnittelu sarja, joka on saanut inspiraationsa Tanskan värikkäistä rakennuksista. Maustemyllyt on tehty suomalaisesta biokomposiittimateriaalista, joka on valmistettu puupohjaisista selluloosakuiduista sertifioiduista ja kestävästi hoidetuista metsistä. Biokomposiitti antaa tuotteille lämpimän, luonnollisen ja maanläheisen tunnun. Lisäksi materiaalilla on alhainen hiilijalanjälki. Billund maustemylly on ylösalaisin oleva maustemylly, joka ei jätä jäämiä pöydälle. Siinä on silikonitulppa pohjassa, mikä tekee sen täyttämisestä helpoksi millä tahansa mausteilla tai sekoituksilla, joita rakastat käyttää. Maustemylly on varustettu CrushGrind®-yrityksen patentoimalla murskainmekanismilla, johon tarjoamme 25 vuoden takuun keraamisille osille. Maustemylly jauhaa sekä suolaa, pippuria, kuivattuja yrttejä että useimmat mausteet. • Suomalainen biokomposiitti • Korkeus 12cm • Keraamisilla osilla 25 vuoden takuu • Tanskalainen design, suunnittelija Sam Murley

TUOTETIEDOT

Tanskalaisen CrushGrindin Billund on hauska, leikkisästi suunnittelu sarja, joka on saanut inspiraationsa Tanskan värikkäistä rakennuksista. Maustemyllyt on tehty suomalaisesta biokomposiittimateriaalista, joka on valmistettu puupohjaisista selluloosakuiduista sertifioiduista ja kestävästi hoidetuista metsistä. Biokomposiitti antaa tuotteille lämpimän, luonnollisen ja maanläheisen tunnun. Lisäksi materiaalilla on alhainen hiilijalanjälki.

Billund maustemylly on ylösalaisin oleva maustemylly, joka ei jätä jäämiä pöydälle. Siinä on silikonitulppa pohjassa, mikä tekee sen täyttämisestä helpoksi millä tahansa mausteilla tai sekoituksilla, joita rakastat käyttää.

Maustemylly on varustettu CrushGrind®-yrityksen patentoimalla murskainmekanismilla, johon tarjoamme 25 vuoden takuun keraamisille osille. Maustemylly jauhaa sekä suolaa, pippuria, kuivattuja yrttejä että useimmat mausteet.

• Suomalainen biokomposiitti
• Korkeus 12cm
• Keraamisilla osilla 25 vuoden takuu
• Tanskalainen design, suunnittelija Sam Murley

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.