REFERENSSIT

Olemme kiitollisia yhteistyöstä kumppaneidemme kanssa ja ylpeitä tuotteista joita olemme heille päässeet tekemään. Alla esimerkkejä kumppanuuksista sekä tuotteista mitä olemme päässeet tekemään vuosien varrella.

SUOMEN PALLOLIITTO

Suomen Palloliitto Ry on perustettu vuonna 1907. Kansainväliseen jalkapalloliittoon – FIFA – SPL liittyi 1908 ja Euroopan jalkapalloliittoon – UEFA- 1954. 

Kesästä 2014 lähtien on vastannut kaikkien Suomen Palloliiton alaisten maajoukkueiden peli-, harjoitus- ja edustusasujen merkkaamisesta. Tämän lisäksi Fais toimii yhtenä Suomen Palloliiton liikelahjojen tavarantoimittajana. 

TEKNOS

Teknos on Euroopan johtavia teollisuusmaalien valmistajia, jolla on vahva asema kauppa- ja rakennusmaaleissa. Teknoksella on tuotantoa kuudessa maassa: Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa sekä Kiinassa. 

Fais ylläpitää kansainvälistä verkkokauppaa Teknokselle, jonka avulla yhteistyömme hedelmistä pääsevät nauttimaan myös Teknoksen tytäryhtiöt eri puolilla Eurooppaa. 

SOLITA

Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää yli 1500 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa. Kasvamme vastuullisesti ja olemme sitoutuneet diversiteetin ja tasa-arvon, ympäristön kannalta kestävän kehityksen ja vastuullisen liiketoiminnan edistämiseen.

”Vuosien saatossa olemme yhdessä Faisin kanssa kehittäneet ja työstäneet monia brändituotteita henkilökunnallemme sekä tapahtumiin. Olemme hyvin ylpeitä brändimme mukaisista tuotteistamme, joita henkilökuntamme myös tykkää käyttää. Pyrimme aina ottamaan huomioon, että tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja ja mahdollisimman ekologisia. 

Perustimme yhdessä myös verkkokaupan, josta henkilökunnan on helppo tilata brändituotteitamme messuille ja muihin tapahtumiin vaivattomasti itse. Yhteistyö on sujunut luontevasti ja pyrimme koko ajan kehittämään yhdessä uutta.”

Noora Puulasto
Facility & Workspace Manager

CONTINENTAL

Continental Rengas Oy Suomessa on osa maailmanlaajuista Continental AG:ta, jolla on yli 230 000 työntekijää maailmanlaajuisesti. Tarjoamme turvallisia, tehokkaita ja älykkäitä ratkaisuja ajoneuvoihin, koneisiin, liikenteeseen ja kuljetuksiin. Continental kehittää uraauurtavia tuotteita, teknologioita ja palveluita ihmisten sekä heidän tavaroidensa kestävään liikkuvuuteen. 

 ”Olemme tyytyväisiä Faisin erinomaiseen palveluun, laajaan valikoimaan ja nopeisiin toimituksiin. Yhteistyö on saumatonta ja joustavaa.”

POLAR

Yli neljänkymmenenviiden vuoden ajan Polar Electro on ollut puettavan urheiluteknologian edelläkävijä auttaen urheilijoita ja valmentajia saavuttamaan huippunsa. Polar kehitti maailman ensimmäisen kannettavan sykemittarin ja on siitä lähtien tarjonnut entistä monipuolisempia harjoitusratkaisuja huippu-urheilijoille, valmentajille ja aktiiviliikkujille. Polarin tuotteet ovat pysyneet vuosien ajan uskottuina harjoituskumppaneina tarkkuutensa, luotettavuutensa ja erinomaisen käytettävyytensä ansiosta. 

 ”Fais on tuottanut työntekijöillemme ja yhteistyöurheilijoillemme laadukkaita brändituotteita jo useiden vuosien ajan. 

 Tuotteet toimitetaan erittäin nopeasti, eikä tilausmäärien tarvitse olla suuria eriä ollakseen kustannustehokas ratkaisu.

 Henkilökunnan laajan ammattitaidon ansiosta uusien tuotteiden ideoiminen on helppoa,

mikä on lujittanut asiakkuuttamme Faisin kanssa.”

Kalle Arponen
Visual Designer

WOLT

Wolt on Suomessa perustettu ja maailmanlaajuisesti hurjan suosion saavuttanut ruoan ja käyttötavaroiden mobiilissa toimiva tilaus- ja kuljetuspalvelu. Woltin kautta käyttäjä voi tilata lukemattomista ravintolasta ja myymälöistä kymmeniä tuhansia eri annoksia ja tuotteita. Maksu tehdään etukäteen ja tilauksen voi noutaa itse tai saada kuljetettua kotiin.

”Olemme valmistaneet Faisin kanssa työntekijöidemme ja kuriiriemme työvaatteet aina takeista lippiksiin, tukien brändin tyylikästä ja nuorekasta imagoa. Wolt app toimii nykyään kymmenissä maissa. Faisin kautta jokainen toimipiste saa työvaatteensa nopeasti ja helposti samasta osoitteesta. Olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhön ja tuloksiin Faisin kanssa.”

Janne Majaniemi
Courier Operations Manager Finland

Tuotemerkit

Edustamme seuraavia tuotemerkkejä

Näytä lisää