0

Salaattiottimet, Design Harri Koskinen

11,60 

Tuotetunnus (SKU): 1599
Salaattiottimet, joiden siron muodon, keveyden ja materiaalin tuoman jämäkkyyden ansiosta annostelu on tarkkaa ja vaivatonta. Konepesun kestävä. Design Harri Koskinen. Salaattiottimien materiaalina on nerokas suomalainen innovaatio, jossa selluloosapohjainen biokomposiitti sekoitetaan polypropeeniin. Selluloosan osuus massasta on 40 %, jonka ansiosta siitä saadaan kestävä, kaunis ja ekologinen raaka-aine, josta tehdyt tuotteet ovat jykevän tuntuisia, tyylikkäitä ja pitkäikäisiä. Koko: Pituus 305 mm / leveys 48 mm / Korkeus 30 mm Minimitilaus 25kpl

TUOTETIEDOT

Salaattiottimet, joiden siron muodon, keveyden ja materiaalin tuoman jämäkkyyden ansiosta annostelu on tarkkaa ja vaivatonta. Konepesun kestävä. Design Harri Koskinen.

Salaattiottimien materiaalina on nerokas suomalainen innovaatio, jossa selluloosapohjainen biokomposiitti sekoitetaan polypropeeniin. Selluloosan osuus massasta on 40 %, jonka ansiosta siitä saadaan kestävä, kaunis ja ekologinen raaka-aine, josta tehdyt tuotteet ovat jykevän tuntuisia, tyylikkäitä ja pitkäikäisiä.

Koko: Pituus 305 mm / leveys 48 mm / Korkeus 30 mm

Minimitilaus 25kpl

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.