0

EcoBottle 650 ml kasvipohjainen juomapullo

25,90 

Tuotetunnus (SKU): 4049
EcoBottlen ympäristöystävällinen, kevyt vesipullo. Tämä pullo on valmistettu 98% sokeriruo'on biomassajätettä. Kierrekorkki on valmistettu portugalilaisesta luonnonkorkista. Suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa käyttäen pääasiassa hiilinegatiivista uusiutuvaa energiaa. Tämä tuote on ympäristö- ja ilmastoystävällinen, ja sen perusrakenne on erittäin tyylikäs. Ihanteellinen toimistoon, kuntosalille tai matkoille. - 100% ympäristöystävällinen ja kasvipohjainen - Ei sisällä BPA- ja DEHP-yhdisteitä - Elintarvikekäyttöön hyväksytty ja vuotamaton Tilavuus 650 ml. Valmistettu Ruotsissa.

TUOTETIEDOT

EcoBottlen ympäristöystävällinen, kevyt vesipullo. Tämä pullo on valmistettu 98% sokeriruo’on biomassajätettä. Kierrekorkki on valmistettu portugalilaisesta luonnonkorkista. Suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa käyttäen pääasiassa hiilinegatiivista uusiutuvaa energiaa. Tämä tuote on ympäristö- ja ilmastoystävällinen, ja sen perusrakenne on erittäin tyylikäs. Ihanteellinen toimistoon, kuntosalille tai matkoille.

– 100% ympäristöystävällinen ja kasvipohjainen
– Ei sisällä BPA- ja DEHP-yhdisteitä
– Elintarvikekäyttöön hyväksytty ja vuotamaton

Tilavuus 650 ml. Valmistettu Ruotsissa.

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.