0

Herschel

Herschel Retreat™ reppu 23 l, kierrätysmateriaalia

127,00 

Tuotetunnus (SKU): 120691
Herschel-klassikko, eli Retreat™ -reppu on olennainen osa päivittäistä matkaasi. Runsaasti taskuja sisältävä ja vastuullisista EcoSystem™-materiaaleista valmistettu reppu on suunniteltu säilyttämään ja järjestämään tarvikkeesi siististi. 600D-kangas on valmistettu 100 % kierrätetyistä vesipulloista. Materiaali on vastuullinen ja ympäristöystävällinen valinta. Tietokonetasku on topattu ja fleecevuorattu, jotta se suojaa 15"/16" -kannettavaa tietokonettasi. Helppokäyttöinen U-kiristysnyöri, kätevä vetoketju takana ja kaksi laajenevaa vesipullotaskua. Herschel Retreat™ -reppu on tilava, 23 litraa. Kaikki tarvittava on ulottuvillasi. Kierrätetty muovi. Merkkaus saatavilla brodeerattuna repun läppään.

TUOTETIEDOT

Herschel-klassikko, eli Retreat™ -reppu on olennainen osa päivittäistä matkaasi. Runsaasti taskuja sisältävä ja vastuullisista EcoSystem™-materiaaleista valmistettu reppu on suunniteltu säilyttämään ja järjestämään tarvikkeesi siististi. 600D-kangas on valmistettu 100 % kierrätetyistä vesipulloista. Materiaali on vastuullinen ja ympäristöystävällinen valinta. Tietokonetasku on topattu ja fleecevuorattu, jotta se suojaa 15″/16″ -kannettavaa tietokonettasi. Helppokäyttöinen U-kiristysnyöri, kätevä vetoketju takana ja kaksi laajenevaa vesipullotaskua. Herschel Retreat™ -reppu on tilava, 23 litraa. Kaikki tarvittava on ulottuvillasi. Kierrätetty muovi.

Merkkaus saatavilla brodeerattuna repun läppään.

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.