0

Herschel

Herschel Classic™ reppu 16 l, kierrätysmateriaalia

75,50 

Tuotetunnus (SKU): 120692
Valmistaudu seuraavaan seikkailuun Herschel Classic™ -repulla, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille olennaisille tavaroillesi. Reppu on valmistettu 100% vastuullisista EcoSystem™-materiaaleista, joten voit seikkailla puhtaalla omallatunnolla. 600D-kangas on tehty kierrätetyistä vesipulloista ja se on erittäin kestävää. Repun sisällä on pehmustettu tasku, joka tarjoaa turvallisen säilytyspaikan 15"/16" kannettavalle tietokoneellesi. Säädettävät ja pehmustetut olkahihnat takaavat mukavuuden pitkillä matkoilla. Repussa on erillinen vesipullotasku ja etutasku, joissa voit helposti säilyttää pienempiä tarvikkeita. Tilavuudeltaan 16 litran Herschel Classic™ -reppu on täydellinen kumppani päivittäiseen käyttöön. Kierrätetty muovi.

TUOTETIEDOT

Valmistaudu seuraavaan seikkailuun Herschel Classic™ -repulla, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille olennaisille tavaroillesi. Reppu on valmistettu 100% vastuullisista EcoSystem™-materiaaleista, joten voit seikkailla puhtaalla omallatunnolla. 600D-kangas on tehty kierrätetyistä vesipulloista ja se on erittäin kestävää. Repun sisällä on pehmustettu tasku, joka tarjoaa turvallisen säilytyspaikan 15″/16″ kannettavalle tietokoneellesi. Säädettävät ja pehmustetut olkahihnat takaavat mukavuuden pitkillä matkoilla. Repussa on erillinen vesipullotasku ja etutasku, joissa voit helposti säilyttää pienempiä tarvikkeita. Tilavuudeltaan 16 litran Herschel Classic™ -reppu on täydellinen kumppani päivittäiseen käyttöön. Kierrätetty muovi.

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.