0

Global

Global G-2 japanilainen kokkiveitsi 20cm

99,90 

Tuotetunnus (SKU): G-2
Kuulemme asiakkailta säännöllisesti, että jos heillä olisi vain yksi veitsi keittiössä, se olisi Global G-2 Cook's Knife. G-2 on kaikkien aikojen myydyin japanilainen keittiöveitsi! Tällä veitsellä pilkot, leikkaat ja teet kaiken tarvittavan keittiössä. Siinä on ikoninen pisteviiva, joka on täytetty hiekalla, lopputuloksena ergonominen, mukava ja monipuolinen keittiöveitsi, jota on ilo käyttää. Fantastinen monikäyttöinen terä, joka sisältyy lähes kaikkiin maailmanlaajuisiin Globalin veitsisarjoihin. Useiden palkintojen voittaja, mukaan lukien Which Best Knife ja Housewares ICON -palkinnon, G-2 on vakiinnuttanut paikkansa keittiövälineiden Hall of Famessa. Ominaisuudet: Cromova18 ruostumaton teräs Rockwell C56-58 Akuutti 15 asteen leikkausreuna Vain käsipesu Suunnittelija Komin Yamada Tehty Japanissa

TUOTETIEDOT

Kuulemme asiakkailta säännöllisesti, että jos heillä olisi vain yksi veitsi keittiössä, se olisi Global G-2 Cook’s Knife. G-2 on kaikkien aikojen myydyin japanilainen keittiöveitsi! Tällä veitsellä pilkot, leikkaat ja teet kaiken tarvittavan keittiössä. Siinä on ikoninen pisteviiva, joka on täytetty hiekalla, lopputuloksena ergonominen, mukava ja monipuolinen keittiöveitsi, jota on ilo käyttää.

Fantastinen monikäyttöinen terä, joka sisältyy lähes kaikkiin maailmanlaajuisiin Globalin veitsisarjoihin. Useiden palkintojen voittaja, mukaan lukien Which Best Knife ja Housewares ICON -palkinnon, G-2 on vakiinnuttanut paikkansa keittiövälineiden Hall of Famessa.

Ominaisuudet:
Cromova18 ruostumaton teräs
Rockwell C56-58
Akuutti 15 asteen leikkausreuna
Vain käsipesu
Suunnittelija Komin Yamada
Tehty Japanissa

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.