0

Taitettava rantatuoli

37,00 

Tuotetunnus (SKU): 411188
Lord Nelsonin taitettava rantatuoli selkänojalla on täydellinen mukaan rannalle, altaalle tai retkeilyyn. Rantatuolin selkänojassa oleva säädettävä metallirunko mahdollistaa sen, että voit aina istua rennossa ja mukavassa asennossa. Selkänojan takaosassa on pieni lokero, jossa voit säilöä aurinkovoiteesi, avaimesi tai muuta pientä. Tämä tuoli on kevyt ja kompakti kuljettaa mukanasi. Ihana kesäinen lahja mökille tai rannalle. Väri: beige 02, t.sininen 58, t.harmaa 97, musta 99 Koko: 164x52 cm

TUOTETIEDOT

Lord Nelsonin taitettava rantatuoli selkänojalla on täydellinen mukaan rannalle, altaalle tai retkeilyyn. Rantatuolin selkänojassa oleva säädettävä metallirunko mahdollistaa sen, että voit aina istua rennossa ja mukavassa asennossa. Selkänojan takaosassa on pieni lokero, jossa voit säilöä aurinkovoiteesi, avaimesi tai muuta pientä. Tämä tuoli on kevyt ja kompakti kuljettaa mukanasi. Ihana kesäinen lahja mökille tai rannalle.

Väri: beige 02, t.sininen 58, t.harmaa 97, musta 99
Koko: 164×52 cm

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.