0

Stelton

Stelton To Go Click termosmuki 0,2l

50,00 

Tuotetunnus (SKU): 675
Nauti kuumista tai kylmistä juomista ollessasi liikkeellä. Laadukas ja tyylikäs matkamuki sopii täydellisesti kahvillesi ja teellesi matkalla toimistoon, kouluun tai ostoksille. Click'-toiminto, jonka avulla voit avata ja sulkea kupin yhdellä kädellä. Mukista voi juoda mistä vain kohdasta sen 360 asteisen kannen ansiosta – aivan kuin kahvikupistakin. Pitää juoman lämpimänä kaksi tuntia ja kylmänä neljä tuntia. Käytännöllinen kaksiseinäinen muki termosefektillä. - Pystyy pitämään juomat kuumana 2 tuntia tai kylmänä 4 tuntia - Ainutlaatuinen "yhden käden" avaus- ja sulkemismekanismi - Juo mistä vain kohdasta - BPA- ja ftalaatiton

TUOTETIEDOT

Nauti kuumista tai kylmistä juomista ollessasi liikkeellä. Laadukas ja tyylikäs matkamuki sopii täydellisesti kahvillesi ja teellesi matkalla toimistoon, kouluun tai ostoksille. Click’-toiminto, jonka avulla voit avata ja sulkea kupin yhdellä kädellä. Mukista voi juoda mistä vain kohdasta sen 360 asteisen kannen ansiosta – aivan kuin kahvikupistakin. Pitää juoman lämpimänä kaksi tuntia ja kylmänä neljä tuntia.
Käytännöllinen kaksiseinäinen muki termosefektillä.

– Pystyy pitämään juomat kuumana 2 tuntia tai kylmänä 4 tuntia
– Ainutlaatuinen ”yhden käden” avaus- ja sulkemismekanismi
– Juo mistä vain kohdasta
– BPA- ja ftalaatiton

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.