0

Stelton

Stelton termoskannu 1l

118,00 

Tuotetunnus (SKU): EM77
Stelton EM77 termoskannu on design-ikoni, jota on valmistettu vuodesta 1977 yli 100 eri värissä ja viimeistelyssä. Tyylikäs tyhjiökannu koostuu täydellisestä muodosta ja täydellisestä toimivuudesta, ja se on esillä museoissa ympäri maailmaa. EM77:ssä on lasisisus, joka säilyttää nesteen kuumana tai kylmänä tuntikausia. EM77 on suunniteltu kestämään koko elämän, koska kaikki komponentit voidaan vaihtaa, jos ne rikkoutuvat. Tämä pidentää termospullon käyttöikää ja hyödyttää ympäristöä. Kannu on suunniteltu niin, että sillä on helppo tarjoilla yhdellä kädellä. Kannun mukana tulee myös kätevä kierrekorkki, joka on ihanteellinen, jos haluat viedä kannun ulos vaikka piknikille. - Useiden muotoilupalkintojen voittaja - Kaikki EM77-komponentit ovat saatavilla varaosina - BPA- ja ftalaatiton - Ainutlaatuinen keinutulppa kotikäyttöön ja kierrekorkki piknikille

TUOTETIEDOT

Stelton EM77 termoskannu on design-ikoni, jota on valmistettu vuodesta 1977 yli 100 eri värissä ja viimeistelyssä. Tyylikäs tyhjiökannu koostuu täydellisestä muodosta ja täydellisestä toimivuudesta, ja se on esillä museoissa ympäri maailmaa. EM77:ssä on lasisisus, joka säilyttää nesteen kuumana tai kylmänä tuntikausia. EM77 on suunniteltu kestämään koko elämän, koska kaikki komponentit voidaan vaihtaa, jos ne rikkoutuvat. Tämä pidentää termospullon käyttöikää ja hyödyttää ympäristöä. Kannu on suunniteltu niin, että sillä on helppo tarjoilla yhdellä kädellä. Kannun mukana tulee myös kätevä kierrekorkki, joka on ihanteellinen, jos haluat viedä kannun ulos vaikka piknikille.

– Useiden muotoilupalkintojen voittaja
– Kaikki EM77-komponentit ovat saatavilla varaosina
– BPA- ja ftalaatiton
– Ainutlaatuinen keinutulppa kotikäyttöön ja kierrekorkki piknikille

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.