0

Nebo BIG POPPY RC ladattava retkilyhty

46,00 

Tuotetunnus (SKU): NE6908
Large Poppy / Big Poppy on ladattava ja kokoontaittuva retkilyhty, jossa on todella hienot ja monipuoliset ominaisuudet. Ylösvedettynä lyhdyn 300 lumenin valoteho valaisee ympäristönsä tehokkasti, mutta pehmeästi. Valon pohjassa on kohdevalo ja tunnelmaa voit luoda kynttilävalolla. Tekniset tiedot Korkeus: 150-212 mm Halkaisija: 103 mm Paino: 136 g Suojausluokka: IPX4 (roiskeveden kestävä) Latauksen merkkivalo Viimeisen valaisutehon muisti Latausaika: noin 2 h nollasta täyteen Pakkaus sisältää: Valaisin, ladattava akku asennettuna, Micro USB -latauskaapeli

TUOTETIEDOT

Large Poppy / Big Poppy on ladattava ja kokoontaittuva retkilyhty, jossa on todella hienot ja monipuoliset ominaisuudet. Ylösvedettynä lyhdyn 300 lumenin valoteho valaisee ympäristönsä tehokkasti, mutta pehmeästi. Valon pohjassa on kohdevalo ja tunnelmaa voit luoda kynttilävalolla.

Tekniset tiedot

Korkeus: 150-212 mm
Halkaisija: 103 mm
Paino: 136 g
Suojausluokka: IPX4 (roiskeveden kestävä)
Latauksen merkkivalo
Viimeisen valaisutehon muisti
Latausaika: noin 2 h nollasta täyteen
Pakkaus sisältää: Valaisin, ladattava akku asennettuna, Micro USB -latauskaapeli

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.