0

Golfpyyhe omalla designilla

7,00 

Tuotetunnus (SKU): MPGT03
Täysvärisesti painetut golfpyyhkeet (400 g/m²) on valmistettu puuvillan (50 %) ja polyesterin (50 %) sekoituksesta. Pyyhkeessä on purjerengas ja karabiinikoukku jolla sen voi ripustaa laukkuun tai muuhun varustukseen. Pyyhkeen veluurinen etupuoli on painettu täysvärisenä ja siinä on pehmeä rakenne. Pyyhkeen kääntöpuoli on valkoista froteepuuvillaa maksimaalisen imukyvyn takaamiseksi. Koska pyyhkeet painetaan digitaalisesti, lopulliset painovärit voivat poiketa enintään 15 % vedoksesta. Hinta laskettu 250 kpl mukaan, minimi 50 kpl.

TUOTETIEDOT

Täysvärisesti painetut golfpyyhkeet (400 g/m²) on valmistettu puuvillan (50 %) ja polyesterin (50 %) sekoituksesta. Pyyhkeessä on purjerengas ja karabiinikoukku jolla sen voi ripustaa laukkuun tai muuhun varustukseen.

Pyyhkeen veluurinen etupuoli on painettu täysvärisenä ja siinä on pehmeä rakenne. Pyyhkeen kääntöpuoli on valkoista froteepuuvillaa maksimaalisen imukyvyn takaamiseksi.

Koska pyyhkeet painetaan digitaalisesti, lopulliset painovärit voivat poiketa enintään 15 % vedoksesta.

Hinta laskettu 250 kpl mukaan, minimi 50 kpl.

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.