0

Antibakteerinen käsihuuhde 50ml

2,60 

Tuotetunnus (SKU): MK001
Antibakteerinen geelimäinen käsihuuhde kätevässä muovipullossa, joka kulkee helposti mukana. Etiketti muokattavissa. Alkoholipitoisuus 70 %. 1 laatikko = 50 pulloa. AINESOSAT: Etyylialkoholi, deionisoitu vesi, propaani-1,2-diol, trietanoliamiini Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä. HELPOSTI SYTTYVÄ NESTE. ÄRSYTTÄÄ VOIMAKKAASTI SILMIÄ. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Räjähdys- tai palovaarallinen kuumennettaessa. Estä staattisen sähkön aiheuttama kipinöinti. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

TUOTETIEDOT

Antibakteerinen geelimäinen käsihuuhde kätevässä muovipullossa, joka kulkee helposti mukana. Etiketti muokattavissa.

Alkoholipitoisuus 70 %.
1 laatikko = 50 pulloa.

AINESOSAT: Etyylialkoholi, deionisoitu vesi, propaani-1,2-diol, trietanoliamiini

Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä.

HELPOSTI SYTTYVÄ NESTE. ÄRSYTTÄÄ VOIMAKKAASTI SILMIÄ.

Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Räjähdys- tai palovaarallinen kuumennettaessa. Estä staattisen sähkön aiheuttama kipinöinti. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.