Yritys


Fais Finland on vuonna 1993 perustettu suomalainen tekstiilien, työvaatteiden ja liikelahjojen suunnittelu- ja maahantuontiyritys.

Ammattilaiset käytössäsi


Toimintamme perustuu ammattimaisiin ihmisiin. Asiakkaan tyytyväisyys on yksinkertaisesti tärkein voimavara. Siksi pidämme huolen, että olemme aina tavoitettavissa.

Tyytyväiset asiakkaat


Tyytyväiset asiakkaat ovat elinehtomme. Uskomme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, minkä takia useimmat asiakkaamme ovatkin luottaneet meihin vuosikausia.


Rajaton tuotevalikoima


Tuotevalikoimamme kattaa suuren määrän laadukkaita tuotemerkkejä aina perinteisistä kotimaisista haluttuihin ulkomaisiin. Tuomme myös jatkuvasti uusia tuotteita valikoimaamme.

Monipuoliset palvelut


Saman katon alta löytyvät kaikki tarvitsemasi palvelut: Tuotesuunnittelu, merkkauspalvelut, varastointi, verkkokauppa sekä luova ideointipalvelu.

Vastuullisuus


Toimintamme perustuu ammattimaisiin ihmisiin. Asiakkaan tyytyväisyys on yksinkertaisesti tärkein voimavara. Siksi pidämme huolen, että olemme aina tavoitettavissa.

Rinki


Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on voittoa tavoittelematon, Suomen teollisuuden ja kaupan vuonna 1997 perustama ja omistama palveluyhtiö. Tarkoituksena on muun muassa säästää luonnonvaroja ja ehkäistä ympäristölle koituvaa haittaa. Fais haluaa olla mukana kierrättämässä ja tekemässä hyvää ympäristölle. Fais on ollut ylpeä jäsen jo useita vuosia.

Tilaajavastuu


Tilaajavastuu on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuulain edellyttämien tietojen rekisteri. Tilaajavastuun arvoihin ja visioon kuuluu luotettavuus, kumppanuus, palvelualttius, reilu kilpailu sekä rehellinen yritystoiminta. Fais perustaa toimintaansa näihin samoihin arvoihin ja visioihin ja on tilaajavastuun vastuullinen jäsen.

Yhteistyössä

Fais on mukana merkittävässä ja alalla tunnetussa yhteisössä.


PSI


PSI - Promotional Product Service Institute yhdistää liikelahjojen valmistajat ja myyjät ympäri maailmaa. PSI:n avulla jäsenet pääsevät verkostoitumaan, saavat koulutusta sekä saavat tietoonsa aina uusimmat tuotteet asiakkaiden käyttöön. PSI on toiminut jo yli 50 vuoden ajan ja yhteisöön kuuluu yli 6000 jäsentä.


Yhteystiedot

Fais Finland Oy

Haukilahdenkatu 4

00550 Helsinki

Finland

[email protected]

010 321 7070


Rekisteriseloste


© Fais Finland Oy