0

Turner reppu

45,00 

Tuotetunnus (SKU): 120705
Turner-reppu on valmistettu erittäin kestävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Ulkopuoli on valmistettu 51-prosenttisesti GRS-kierrätetystä PU-muovista ja vuori 100-prosenttisesti GRS-kierrätetystä RPET:stä. Repussa on erillinen pehmustettu 15,6 tuuman lokero kannettavalle tietokoneelle, sisällä nauha vesipullon säilyttämistä varten ja vetoketjullinen tasku pienempiä tavaroita varten. Päälokero voidaan avata ja sulkea soljella. Tämä reppu on tehty kestämään, ja sen klassisen muotoilun ja tukevien materiaalien ansiosta se on kaikkien suosikki. Oma logo mahdollista saada läppään. Mitat: 31 x 8 x 41 cm

TUOTETIEDOT

Turner-reppu on valmistettu erittäin kestävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Ulkopuoli on valmistettu 51-prosenttisesti GRS-kierrätetystä PU-muovista ja vuori 100-prosenttisesti GRS-kierrätetystä RPET:stä. Repussa on erillinen pehmustettu 15,6 tuuman lokero kannettavalle tietokoneelle, sisällä nauha vesipullon säilyttämistä varten ja vetoketjullinen tasku pienempiä tavaroita varten. Päälokero voidaan avata ja sulkea soljella. Tämä reppu on tehty kestämään, ja sen klassisen muotoilun ja tukevien materiaalien ansiosta se on kaikkien suosikki. Oma logo mahdollista saada läppään.

Mitat:
31 x 8 x 41 cm

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.