0

Stelton

Stelton Keep Cool termospullo 0,6l

29,00 

Tuotetunnus (SKU): 355
Keep Cool on uusi kaunis ja kestävä termosjuomapullo, jonka on suunnitellut italialainen designkaksikko DebiasiSandri. Valitse henkilökohtainen suosikkisi ja vältä spontaanit kertakäyttövesipullojen ostot. Viileä termostaattinen juomapullo ruostumattomasta teräksestä mustalla jauhemaalauksella, tilavuus 0,6 l . Se pitää juomasi kylmänä 24 tuntia – tai lämpimänä 12 tuntia. Juomapullo voitti arvostetun German Design Awardin vuonna 2020. Ominaisuudet: - BPA- ja ftalaatiton - tyhjiöeristetty kaksoisseinä - pitää juomasi kuumana 12 tuntia tai kylmänä 24 tuntia - nokan sileä pinta tekee siitä miellyttävän juoda

TUOTETIEDOT

Keep Cool on uusi kaunis ja kestävä termosjuomapullo, jonka on suunnitellut italialainen designkaksikko DebiasiSandri. Valitse henkilökohtainen suosikkisi ja vältä spontaanit kertakäyttövesipullojen ostot. Viileä termostaattinen juomapullo ruostumattomasta teräksestä mustalla jauhemaalauksella, tilavuus 0,6 l . Se pitää juomasi kylmänä 24 tuntia – tai lämpimänä 12 tuntia. Juomapullo voitti arvostetun German Design Awardin vuonna 2020.

Ominaisuudet:
– BPA- ja ftalaatiton
– tyhjiöeristetty kaksoisseinä
– pitää juomasi kuumana 12 tuntia tai kylmänä 24 tuntia
– nokan sileä pinta tekee siitä miellyttävän juoda

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.