0

SIGG Helia 0.45 L

28,19 

Tuotetunnus (SKU): 6015
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu muki on suunniteltu kestämään ja tekemään juomahetkistäsi nautinnolisia. Nauti juomat kylmänä tai kuumana vuodenajasta ja paikasta riippumatta ilman, että mukin ulkokuori hikoilisi. Kylmät juomasi pysyvät viileänä 17 tuntia, kun taas kuumat juomasi voivat kestää 3 tuntia ennekuin menettävät lämpöänsä. Heliassa on mukana lasipilli, jonka mukana tulee harja sen pesua varten. Tällä tavoin vältät ylimääräisten muovipillien käytön kokonaan. SIGG-tuotteet ovat suunniteltu kestävyyttä ja elintarviketurvallisuutta ajatellen etusijalla. Tuotteet ovat kierrätettäviä, että vapaa haitallisista kemikaaleista, kuten BPA:sta.

TUOTETIEDOT

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu muki on suunniteltu kestämään ja tekemään juomahetkistäsi nautinnolisia.
Nauti juomat kylmänä tai kuumana vuodenajasta ja paikasta riippumatta ilman, että mukin ulkokuori hikoilisi.

Kylmät juomasi pysyvät viileänä 17 tuntia, kun taas kuumat juomasi voivat kestää 3 tuntia ennekuin menettävät lämpöänsä.

Heliassa on mukana lasipilli, jonka mukana tulee harja sen pesua varten. Tällä tavoin vältät ylimääräisten muovipillien käytön kokonaan.

SIGG-tuotteet ovat suunniteltu kestävyyttä ja elintarviketurvallisuutta ajatellen etusijalla. Tuotteet ovat kierrätettäviä, että vapaa haitallisista kemikaaleista, kuten BPA:sta.

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.