0

Pure Waste

Pure Waste Sweatshirt

31,45 

Tuotetunnus (SKU): SWUB
Pure Waste collegepaidassa on raglanhihat, suora leikkaus ja matala helma. Sisäpuoli pehmeää, harjattua neulottua kangasta. Pääntie, hihat ja helma on resori. Tämä unisex-malli valmistetaan miesten mitoilla. Naisten tulisi valita yhtä kokoa pienempi koko kuin tavallisesti. Puuvillan viljely on vakava ympäristökuormitus. Yhden puuvillakilon kasvattaminen vaatii paikasta riippuen 9 000–21 000 litraa puhdasta kasteluvettä. Klassinen collegepaitamme on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja kierrätyspullojen muovista neitsytpuuvillan sijaan. Verrattuna vastaavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen, villapaidan tekeminen kierrätysmateriaaleista kuluttaa 99 % vähemmän vettä ja tuottaa 50 % vähemmän CO2-päästöjä. Tämä collegepaita on valmistettu vastuullisesti Intiassa. Materiaalit: 60 % kierrätetty puuvilla, 40 % kierrätetty polyesteri

TUOTETIEDOT

Pure Waste collegepaidassa on raglanhihat, suora leikkaus ja matala helma. Sisäpuoli pehmeää, harjattua neulottua kangasta. Pääntie, hihat ja helma on resori. Tämä unisex-malli valmistetaan miesten mitoilla. Naisten tulisi valita yhtä kokoa pienempi koko kuin tavallisesti.

Puuvillan viljely on vakava ympäristökuormitus. Yhden puuvillakilon kasvattaminen vaatii paikasta riippuen 9 000–21 000 litraa puhdasta kasteluvettä. Klassinen collegepaitamme on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja kierrätyspullojen muovista neitsytpuuvillan sijaan. Verrattuna vastaavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen, villapaidan tekeminen kierrätysmateriaaleista kuluttaa 99 % vähemmän vettä ja tuottaa 50 % vähemmän CO2-päästöjä.

Tämä collegepaita on valmistettu vastuullisesti Intiassa.

Materiaalit: 60 % kierrätetty puuvilla, 40 % kierrätetty polyesteri

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.