0

Pure Waste

Pure Waste Hoodie

36,30 

Tuotetunnus (SKU): HDUB
Pure Wasten rento huppari on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista. Sisäpuoli pehmeää, harjattua neulottua kangasta. Hupparissa on raglanhihat, suora malli ja matala helma. Reilun kokoisessa hupussa on kiristysnyörit, jotka on tehty ylimääräisistä ompelukoneen langoista hukkalangan vähentämiseksi. Helmassa ja hihansuissa resori. Tämä unisex-malli valmistetaan miesten mitoilla. Naisten tulisi valita yhtä kokoa pienempi koko kuin tavallisesti. Verrattuna vastaavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen kierrätysmateriaaleista valmistettu huppari käyttää 99 % vähemmän vettä ja tuottaa 50 % vähemmän CO2-päästöjä. Tämä huppari on valmistettu vastuullisesti Intiassa. Materiaalit: 60 % kierrätetty puuvilla, 40 % kierrätetty polyesteri

TUOTETIEDOT

Pure Wasten rento huppari on valmistettu kierrätetystä puuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista. Sisäpuoli pehmeää, harjattua neulottua kangasta. Hupparissa on raglanhihat, suora malli ja matala helma. Reilun kokoisessa hupussa on kiristysnyörit, jotka on tehty ylimääräisistä ompelukoneen langoista hukkalangan vähentämiseksi. Helmassa ja hihansuissa resori. Tämä unisex-malli valmistetaan miesten mitoilla. Naisten tulisi valita yhtä kokoa pienempi koko kuin tavallisesti.

Verrattuna vastaavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen
kierrätysmateriaaleista valmistettu huppari käyttää 99 % vähemmän vettä ja tuottaa 50 % vähemmän CO2-päästöjä.

Tämä huppari on valmistettu vastuullisesti Intiassa.

Materiaalit: 60 % kierrätetty puuvilla, 40 % kierrätetty polyesteri

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.