0

lord nelson

Lasinen eväsrasiasetti, 3 kpl / pakkaus

49,00 

Tuotetunnus (SKU): 411195
Lord Nelson lasinen eväsrasiasetti. Setissä kolme eri kokoista rasiaa. Bambusta valmistetussa kannessa on silikonitiiviste, jonka ansiosta kansi on tiivis. Rasia on pinottava ja sopii ruoan säilytykseen, lämmitykseen ja tarjoiluun. Konepestävä. Lasinen eväsrasia on ympäristöystävällinen vaihtoehto tavallisille muoviselle rasialle. Merkkaus mahdollista toteut taa eväsrasian kanteen. BPA-vapaa. Pakkaus: ruskea lahjalaatikko LN -logolla Väri: läpinäkyvä (lasi) 00 Koot: pieni 640 ml / keskikokoinen 1040 ml / iso 1520 ml

TUOTETIEDOT

Lord Nelson lasinen eväsrasiasetti. Setissä kolme eri kokoista rasiaa. Bambusta valmistetussa kannessa on silikonitiiviste, jonka ansiosta kansi on tiivis. Rasia on pinottava ja sopii ruoan säilytykseen, lämmitykseen ja tarjoiluun. Konepestävä. Lasinen eväsrasia on ympäristöystävällinen vaihtoehto tavallisille muoviselle rasialle. Merkkaus mahdollista toteut taa eväsrasian kanteen. BPA-vapaa.

Pakkaus: ruskea lahjalaatikko LN -logolla

Väri: läpinäkyvä (lasi) 00

Koot: pieni 640 ml / keskikokoinen 1040 ml / iso 1520 ml

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.