0

Stanley/Stella

Creator 2.0 unisex t-paita

8,50 

Tuotetunnus (SKU): STTU169
Creator 2.0 on ensiluokkainen unisex-ikoni t-paitamme. Ajattoman muotoilunsa ja ensiluokkaisen laatunsa ansiosta se on kaikki, mitä klassisen t-paidan pitäisi olla. Creator 2.0:n mittasuhteet ovat ajan tasalla, kaulus on leveämpi ja hihat pidemmät. Uuden kangaskehityksen ansiosta tämä moderni medium fit unisex-t-paita tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja istuvuuden lisäksi myös erinomaisen painettavuuden. Se on valmistettu 100-prosenttisesta luomupuuvillasta valmistetusta kompaktista rengaskehrätystä langasta, joka antaa ylivoimaisen laadun ja entistä paremman pinnan merkkaukselle.

TUOTETIEDOT

Creator 2.0 on ensiluokkainen unisex-ikoni t-paita. Ajattoman muotoilunsa ja ensiluokkaisen laatunsa ansiosta se on kaikki, mitä klassisen t-paidan pitäisi olla. Creator 2.0:n mittasuhteet ovat ajan tasalla, kaulus on leveämpi ja hihat pidemmät. Uuden kangaskehityksen ansiosta tämä moderni medium fit unisex-t-paita tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja istuvuuden lisäksi myös erinomaisen painettavuuden. Se on valmistettu 100-prosenttisesta luomupuuvillasta valmistetusta kompaktista rengaskehrätystä langasta, joka antaa ylivoimaisen laadun ja entistä paremman pinnan merkkaukselle.

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.