0

Colorissimo Primo teräspullo 500ml

19,50 

Tuotetunnus (SKU): HBN03
Primo-kokoelman teräspullo on valmistettu kestävästä elintarvikelaatuisesta 18/8 ruostumattomasta teräksestä, sekä ulko- että sisäkuoresta, mikä takaa korkeimmat laatu- ja kestävyysvaatimukset. Ergonominen muoto tarjoaa mukavan ja turvallisen otteen, estäen pulloa luisumasta kädestäsi. Innovatiivinen muotoilu sisältää kätevän yhdellä napsautuksella avautuvan mekanismin, joka mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn juomallesi. Kun et käytä pulloa, voit lukita korkin estääksesi sisällön läikkymisen. Tilavuus: 500 ml. Ei suositella käytettäväksi juomille, joiden lämpötila on yli 60°C. Tuote on sertifioitu elintarvikekosketukseen ja se on BPA-vapaa.

TUOTETIEDOT

Primo-kokoelman teräspullo on valmistettu kestävästä elintarvikelaatuisesta 18/8 ruostumattomasta teräksestä, sekä ulko- että sisäkuoresta, mikä takaa korkeimmat laatu- ja kestävyysvaatimukset. Ergonominen muoto tarjoaa mukavan ja turvallisen otteen, estäen pulloa luisumasta kädestäsi. Innovatiivinen muotoilu sisältää kätevän yhdellä napsautuksella avautuvan mekanismin, joka mahdollistaa nopean ja helpon pääsyn juomallesi. Kun et käytä pulloa, voit lukita korkin estääksesi sisällön läikkymisen.

Tilavuus: 500 ml.
Ei suositella käytettäväksi juomille, joiden lämpötila on yli 60°C.
Tuote on sertifioitu elintarvikekosketukseen ja se on BPA-vapaa.

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.