0

j.harvest & frost

Club Blazer Men

249,95 

Tuotetunnus (SKU): 2961001
Tummansinisen bleiserin materiaali on huolella valittu. Sekoite on 70% villaa, 27% polyesteriä ja 3% stretchiä. 380 gramman strukturoitu kangas tekee siitä täydellisen työbleiserin. Stretch tekee takista miellyttävän käyttää ja sekoitemateriaali estää ryppyyntymistä. Viikkaa se huolellisesti laukkuusi ja ota käyttöön kun tarvitset - ilman ryppyjä. Bleiserissä on hienot ja tyylikkäät kontrastit juuri oikeissa kohdissa. Voit valita otatko ne esiin vai pidätkö takin modernin klassisena. Me kutsumme takkia klassikoksi pienellä twistillä. Muita tehokkaita yksityiskohtia ovat värillinen sisäpuoli, AMF-koristeompeleet, sarvinapit, limittäin ommellut napit hihansuissa, taskuliina ja yhteensopiva nappi nappilistassa.

TUOTETIEDOT

Tummansinisen bleiserin materiaali on huolella valittu. Sekoite on 70% villaa, 27% polyesteriä ja 3% stretchiä. 380 gramman strukturoitu kangas tekee siitä täydellisen työbleiserin. Stretch tekee takista miellyttävän käyttää ja sekoitemateriaali estää ryppyyntymistä. Viikkaa se huolellisesti laukkuusi ja ota käyttöön kun tarvitset – ilman ryppyjä. Bleiserissä on hienot ja tyylikkäät kontrastit juuri oikeissa kohdissa. Voit valita otatko ne esiin vai pidätkö takin modernin klassisena. Me kutsumme takkia klassikoksi pienellä twistillä. Muita tehokkaita yksityiskohtia ovat värillinen sisäpuoli, AMF-koristeompeleet, sarvinapit, limittäin ommellut napit hihansuissa, taskuliina ja yhteensopiva nappi nappilistassa.

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.