0

Canichie Joulusukat

17,00 

Tuotetunnus (SKU): MO6573-05
Neulotut tossusukat, pohjassa liu-unnan esto. Tuote on valmistettu akryylilangasta ja 240 gr/m² teko-sherpavuoresta. Mukavat sukat pitämään jalkasi lämpiminä ja pohjassa olevat liukastumisenestot estävät liukastelun liukkailla sisäpinnoilla. Täydelliset käytettäväksi sisätiloissa kylminä talvikuukausina. Sukat toimitetaan valmiiksi pakattuna lahjapakkaukseen, mikä tekee tästä tuotteesta täydellisen viime tipan lahjan! Lisäpalveluna logomerkkaus tuotteeseen sekä lahjapakkaukseen!

TUOTETIEDOT

Neulotut tossusukat, pohjassa liu-unnan esto. Tuote on valmistettu akryylilangasta ja 240 gr/m² teko-sherpavuoresta. Mukavat sukat pitämään jalkasi lämpiminä ja pohjassa olevat liukastumisenestot estävät liukastelun liukkailla sisäpinnoilla. Täydelliset käytettäväksi sisätiloissa kylminä talvikuukausina. Sukat toimitetaan valmiiksi pakattuna lahjapakkaukseen, mikä tekee tästä tuotteesta täydellisen viime tipan lahjan!

Lisäpalveluna logomerkkaus tuotteeseen sekä lahjapakkaukseen!

Tutustu myös näihin

Sivustolla on esillä vain pieni osa valikoimastamme. Etkö löytänyt etsimääsi? Ole yhteydessä myyjiimme, jotka auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteen.
×

Oletuslista

Tuote Unit price
Ei tuotteita listalla.